tiistai 26. helmikuuta 2013

I like your accent! -Oh thanks, but I hate it...

Enpäs ookkaan taas pitkään aikaan käyny mitään kirjottelemassa. En enää edes muista mitä kaikkea täällä on tapahtunut, mutta kerron ne asiat mitkä muistan. :)

Kaksi viikkoa sitten viikonloppuna oltiin mun hostisän ja Gron kanssa shoppailemassa Daytonissa. Siellä menikin melkeen koko päivä kun käytiin kahessa ostarissa. Tulihan sieltä  taas aika paljon shoppailtua, hups! Löysin esim. korkkarit itelleni promeihin ja siihe muotinäytökseen, ja siis ne on Guess merkkiset ja makso vaan 70 dollarii! Tykkään kyllä niin paljone enemmän hinnoista täällä kun vertaa Suomen hintatasoon. Kun päästiin takasin kotiin shoppailun jälkeen ni melkeen heti lähdettiin Gron kanssa Ann:n poikaystävän luokse pelaamaan x-boxia, kun ne kutsu sinne kavereita haha, onpahan sekin tullu nyt koettua :D.
            Sunnuntaina meille tuli yöks Emily ja Carrie ja illan täällä meijän kanssa oli myös Ann ja Jordi. Syötiin Gron tekemää taco pieta, joka on muuten ihan älyttömän hyvää, ja no oltiin Gron kanssa yritetty myös tehä korvapuusteja, mutta ne ei ihan onnistunu, ni niillä ei ollu kovin suurta menekkiä tyttöjen kesken haha. Juteltiin ja yritettiin kattoa leffaa, muttei jaksettu kattoa sitä loppuun asti, koska kaikki oli ihan super väsyneitä...
            Maanantaina meillä oli vapaata koulusta, koska oli presidentin päivä ni menin, Ann:n, Gron, Emilyn ja Jordin kanssa Troyhin syömään ja pyörimään kaupoissa. Oltiin syömässä sellasessa tosi kivassa pikaruoka paikassa, se oli vähän niinkun subway mut patonkien sijasta valkkasit ite täyttess burritoon, se oli tosi hyvää! :D Illemmalla mentiin vielä yhteen kahvilaan, joka oli mun mielestä tosi viihtysä ja siellä vietettiinkin varmaan parisen tuntia.
            Yllättäen koulussa menikin sitten muu osa viikosta, ja tylsäähän siellä oli. Tosin päästiin tiistaina ja torstaina puol tuntia aikasemmin kotiin ja torstaina ennen kotiin pääsyä oli pep rally. Perjantaina kaikki oli iha kärttysiä ja masentuneita koulussa, koska kaikki oli odottanut, että saataisiin perjantaiks snow day tai ees kahden tunnin delay (eli koulu ois alkanut 2 tuntia myöhemmin), mutta tietysti meijän kouluhan ei sitä saanut. Kaikki muut high schoolit samassa countyssa oli saanut snow dayn tai edes delayn paitsi meidän...
             Viime viikon lauantaina mulla olikin sitten se muotinäytös! Se meni mun mielestä ihan hyvin ja oli hauskaa. :) Launatai aamuna 4 aikaan Gro lähti lentokentälle ja tällä hetkellä se onkin Hawailla, ois hieman tehnyt mieli lähteä mukaan, mutta Gro ei suostunut ottamaan mua salamatkustajana sen matkalaukussa mukaan :(. Tän viikon joudunkin sitten viettämään täällä ilman sitä, onneks se tulee kuitenkin takas sunnuntaina puolenpäivän aikoihin!

Suomen kirjottaminen alkaa jo olla välillä aika haastavaa, joten tää tekstikin on varmaan vähän eriskummallisen kuulosta haha. Nyt meen ihan just hakemaan pyykit kaappiin ja sitten suihkuun ja nukkumaan, että jaksan taas huomenna koulussa... Kuvia yritän laittaa vielä tän viikon aikana, nyt en jaksa, koska mulla on ongelma saada kuvat siirrettyä mun puhelimesta koneelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti