keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Viisumihakemus

Sain viime perjantaina viisumihakemuksen tehtäväks. En vieläkään tiedä mihin meen ja millon, eli siis eipä oo isäntäperhetiedot vieläkään saapunu. Luultavasti mulla on jo perhe, mutta kaikki viralliset paperit ei oo kunnossa, koska en usko, että muuten oisin saanu vielä viisumi asian hoidettavaks. Vois ne tiedot jo tulla, en malta ootta, että saan kuulla mihin osavaltioon meen! :)

Mutta sitten lisää siitä viisumista. Sain sen tänään valmiiks ja varasin kans ajan viisumihaastatteluun. Se ois ens viikon torstaina eli 27. päivä kello 13.45. Hui. En haluu mennä sinne :D.
Se itse viisumihakemuksen tekeminen tapahtu netissä ja siinä oli kaikkii perustietoja ja sit siin oli vaikka kuinka paljon sellasii kysymyksii et oonko tehny terrori-iskun, entä oonko suunnitellu tekeväni, oonko osallistunut kansanmurhaan yms... Joo no siis tietty mä ne tohon myöntäisin jos oisin jotain tollasta tehny.. :D Nyt on kuitenki sitten viisumin saaminen hyvällä mallillaan, vaikka sen hakemuksen tekeminen olikin aika ärsyttävää ja vaikeeta ku en ees tiiä mihin meen ja mitä kouluu tuun siellä käymään.

Yhessä lomakkeessa minkä sain tota viisumii varten lukee, että mun viisumi astuu voimaan 15.1. toivottavasti lähtisin sillon vaikka samana päivänä heti! Jos niin on, mulla on Suomessa enää alle kuukaus!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti