torstai 17. tammikuuta 2013

High School

Nyt on kolme koulupäivää takana ja yksi edessä tällä viikolla. Perjantaina meillä on täällä vapaapäivä, en tiedä miks :D ja ens maanantai on kans vapaa, koska sillo on Martin Luther Kingin päivä, eli tiedossa neljän päivän viikonloppu!

Jos rehellisiä ollaan ni lukio Suomessa on paljon kivempaa, kuin mitä se on täällä. En ois uskonu sanovani noin, mutta niin se vaan on, ainakin mun mielestä. Meillä on joka päivä kaikkia aineita ja sama lukkari. Koulua on 7.35 - 14.30. ''Välitunnit'' on 4 minuuttia, eli siinä ajassa sun pitäis keretä käymään kaapilla, vessassa ja ehtiä seuraavalle tunnille. Ja siis kaapilla on melkeen pakko käydä, koska koulukirjat täällä on ihan älyttömän isoja ja painavia, joten niitä ei jaksa kantaa kaikkia koko ajan mukana. Tunnit kestää 50 minuuttia. 

Lukkari mulla on tällänen:
7.35 - 8.25 Algerbra II
8.29 - 9.19 Spanish II
9.23 - 10.13 U.S. History
10.17 - 11.07 English 11C
11.07 - 11.37 Lunch
11.41 - 12.42 Music Appreciation (tän tunnin alussa tulee aina Sidney High School tv, ni kestää sen takii kauemmin.)
12.46 - 13.36 German I
13.40 - 14.30 Physiology

Vaikeimmat aineet on Algebra ja Physiology. Algebras meil on sellasii juttuja, mitä en oo viel kaikkii käyny Suomen matikan tunneilla, joten uusia asioita matikassa on aika vaikeeta oppii enkuks.. Ja fysiologiassa me käsitellää hermostoo ja tollasii ni seki on aika vaikeeta enkuks, joten voi olla, että vaihdan sen pois. Espanja on kaikista helpoin aine mulle. Oon jo opiskellu ne asiat Suomessa, mitä siellä käsitellään ja oon ihan loistava ääntämisessä muihin sillä kurssilla oleviin verrattuna. Onneks suomea äännetään melkeen samanlailla ku espanjaa  :D Saksa ei oo mitenkään älyttömän vaikeeta, vaikka en osannut sitä yhtään ennen tänne tuloa ja menin sinne vaikka kurssi on kesken.

Kavereita ei siis kerkee hirveesti koulussa muuten näkemään, paitsi jos ne on samoilla tunneilla, koska välitunnit on niin lyhyet. Tietty sitten lunchilla voi. Ja täällä saa käyttää tunneilla kännykkää, jos opettaja ei erikseen sitä kiellä! Mä voin käyttää kännykkää kaikilla muilla tunneilla paitsi kahdella vikalla. :D

Sit muutama kuva.

Yritin ottaa kuvan mis näkyis kuinka paksuja koulukirjat tääl on, mut ei tosta kuvasta oikeen nää..


Matikkassa laskettiin tän näkösiä tehtäviä ja noi jopa tajusin, mut sit yksiä tehtäviä en tajuu vieläkään..


Ja lopuks todella edustava kuva musta aamulla väsyneenä ennen koulua syömässä aamupalaa.. :D

2 kommenttia:

  1. Hei tosi kiva postaus :> ja oot kaunis!
    ohhoh noi teidän välkät on kyllä lyhyitä! nyt pitää olla tyytyväinen näihin meidän 10min välkkiin :D tunnit on meidän lukiossa 75min...

    http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! (: tällä hetkellä käynnissä myös 30€ lahjakortin arvonta!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) ja joo täytyy käydä chekkaamas sun blogi! :)

      Poista